Lediga ingenjörsjobb


Sökord
i närheten av
Skanska

Produktionschefer/Platschefer till Väg och anläggning - Stockholm/Mälardalen

Genom åren har vi skapat allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer till förutsättningar för moderna hus och anläggningar så att människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar och stabiliserat kajer där fartyg kan lossa sin last, tunnlar och järnvägar så att nya stadsdelar kan växa fram. Vill du vara med på den fortsatta resan mot hållbara projekt och bygga för morgondagen?

 

 

Ditt ledarskap skapar framgångsrika team

Det händer mycket inom Väg och anläggning och vi har många spännande och komplexa projekt av varierande storlek på gång. Vi behöver därför stötta upp organisationen med flera affärsinriktade och teamorienterade produktionschefer med högt produktions- och säkerhetsfokus inom flera delar av verksamhetsgrenen.

 

Produktionschef på Skanska är en central och viktig roll där du har stor inverkan och möjlighet att vara en betydande faktor för projektets framgång. Rollen är bred och innebär att du arbetar från anbud, tidigt skede och med ansvar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalité samt arbetsmiljöfrågor. Vidare planerar och styr du framdriften av produktionen samtidigt som du trivs med att motivera, skapa arbetsglädje och utveckla ditt team – tillsammans når vi uppsatta mål!

 

 

Du har sinne för affärer och produktionsledning

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, delar våra värderingar, har sinne för goda affärer samt lätt för samarbete med andra. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

 

Vi tror att du har 2 – 4 års erfarenhet av produktionsledning inom mark och anläggning och erfarenhet av att leda personal i daglig produktion. Kanske är du sugen på att ta nästa steg i din utveckling och växa vidare i ett större företag? Har du dessutom fördjupad erfarenhet inom VA, infrastruktur, järnväg, losshållning eller grundläggning är vi säkra på att vi har rätt utmaning just för dig! Geografiskt söker vi dig som vill arbeta i Stockholm eller Mälardalen.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela landet och utvecklas mot nya roller. Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är få andra bolag i Sverige som har ett så stort utbud av internutbildningar som vi. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling!

 

 

Ansök redan idag

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-06-23. Urval sker löpande och tillsättningar kan komma att göras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor angående tjänsten kontakta HR Business Partner Dominique Bjöör 010 – 449 04 33.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag: 26 augusti. Arbetsort: Stockholm.

Kategorier: Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från: Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb: Produktionschefer/Platschefer till Väg och anläggning - Stockholm/Mälardalen