Lediga ingenjörsjobb


Sökord
i närheten av
Skanska

Digital ledare till Hus Göteborg

Digitala arbetssätt är av stor vikt för Skanska då vi ser att det leder till både högre effektivitet och bättre kvalitet i alla led, från projektering till produktion och förvaltning. I rollen som digital ledare hos oss på Skanska är du med och driver utvecklingen av digitala arbetssätt – låter det intressant? Vänta inte med din ansökan.

 

Skanska Region Hus Göteborg består av 4 affärsdrivande distrikt, samt stödjande specialister i enheten operationell support. Vi är specialister på nyproduktion och skapar såväl energieffektiva kontor som hållbara bostäder. Vi bygger för framtiden och vill gärna att du blir en av oss!

 

Arbetsuppgifter

Som digital ledare, på Skanska drivar du ett noggrant arbete som ska resultera i tydliga och smarta handlingar som ska att användas i alla projektets skeden.

 

Du är ett viktigt stöd till vår projektering och produktion när det gäller att bidra med djupare förståelse för hur digitala verktyg kan bidra till mer effektiva projekt.

 

Du kommer ingå i enheten Operationell support och vara en del av gruppen för projekterings och installationsledning.

 

Du kommer arbeta i alla olika faser av byggprocessen – från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till projektering och produktion. Du vägleder projekteringsgruppen till att skapa rätt digitala förutsättningar för kalkyl, planering och produktion. Bla genom att hålla i samordningsmöten mellan olika discipliner i projekteringsfaserna samt stötta produktionen på byggarbetsplatserna i våra digitala arbetssätt. Du kommer ges möjlighet att bredda bredden men också att ligga i framkant i utvecklingen inom digitalisering i Skanska och i byggbranschen.

 

Inom Skanska har vi ett upparbetat nätverk med digitala ledare och där är du med och aktivt bidrar till att dela erfarenheter och kunskaper. Rollen har många kontaktytor och du kommer arbeta nära projekteringsledare, planeringsspecialister och installationsledare.

 

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som digital ledare behöver du en förståelse för byggprocessen och dess olika delar samt brinna för digitaliseringen och dess möjligheter. Erfarenhet från byggproduktion är meriterande likaså kunskap inom Solibri, Naviswork, Revit och AutoCad. Vi ser att du har en byggteknisk utbildning som exempelvis högskole-/civilingenjör eller KY-utbildning.

 

Vi lägger även stor vikt vid personligt driv och engagemang. Givetvis är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika människor och gillar att bidra till engagerade team.

 

Ansök senast den 20 augusti 2022

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa Digitala ledare. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Lena Schälin, Regional Projekteringschef; 010–4484345

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Sofie Degerlund | Kontaktperson

 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag: 20 augusti. Arbetsort: Göteborg.

Kategorier: Bygg & Anläggning Data & IT


Senaste jobben från: Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb: Digital ledare till Hus Göteborg