Sökord
i närheten av
Skanska

Anläggare Väg & anläggning – Helsingborg eller Kristianstad

Är du vår nya medarbetare inom anläggning?

Väg & anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt!

 

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där alla arbetar med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi har en vakans i Helsingborg och en i Kristianstad.

 

Din profil

Vi söker dig som är anläggare eller har gått liknade yrkesutbildning och gärna har tagit ditt yrkesbevis. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet som rörläggare inom byggbranschen. Exempelvis har du tidigare arbetat med VA-saneringar i stadsmiljö eller med projekt med större rör.

 

Vi ser också att du:

  • är kunnig inom byggnormerna gällande VA installationer
  • är trygg med både manuella och eldrivna verktyg
  • har förståelse för laserredskap i rör eller på fast uppställning.
  • svetsutbildning är särskilt meriterande avseende tryckrör >250mm

 

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter?

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv, ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet/Teamet!

 

Varför Skanska?

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera. Här kan du läsa lite mer kring våra förmåner https://www.skanska.se/om-skanska/jobba-hos-oss/livet-pa-skanska/formaner/

 

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett kort personligt brev. Ansök senast den 18 augusti.

 

Kontaktpersoner

Vid frågor går det bra att kontakta någon av oss:

  • Fredrik Green, Distriktschef på telefon 010-4486571
  • Johan Stenmark, Projektchef Helsingborg, på telefon 010-4484092
  • Christian Alvesson, Projektchef Kristianstad, på telefon 010-4491610

 

Eftersom det är semestertider kan vi dock ha begränsad möjlighet att svara på frågor under vissa veckor. Urval påbörjas i augusti.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

 

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag: 18 augusti. Arbetsort: Helsingborg, Kristianstad.


Senaste jobben från: Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb: Anläggare Väg & anläggning – Helsingborg eller Kristianstad