Sökord
i närheten av
Boliden

Arbetsledare gruvmätning och korttidsdesign

Garpenberg

Full time

JOB_009912

 

Utveckling och innovation är en del av vår vardag och vi behöver nu förstärkning hos vår Geologi och gruvplaneringssektion i Garpenberg. Vi söker en arbetsledare för gruvmätning och korttidsdesign som vill vara en del av vår utveckling framåt. Är du intresserad av att ta en ledarroll inom en teknisk arbetsgrupp, tar du helhetsansvar och är bra på att kommunicera? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Du kommer att arbeta i gruvans organisation på sektionen för geologi och gruvplanering, där du kommer att ha en ny roll i vårt gruvplaneringsteam som ansvarig för gruvmätning och korttidsdesign.

 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara närmsta chef för gruvmätare och gruvingenjörer som jobbar med korttidsdesign. Det innefattar att du är ansvarig för gruvmätning (inkl. gruvans geometri, inlämning av gruvkartan till Bergsstaten och dokumentation av infrastruktur), korttidsdesign (inkl drill & blast) samt Deswik-support/Deswik-superuser för Garpenberg. I denna roll kommer du också ha arbetsgivaransvar (rekrytering, arbetsmiljöansvar, rehab etc.), delta i ledarträning samt övriga uppdrag kopplat till arbetsledarrollen.

 

Som ledare för Boliden är du med och utvecklar vår verksamhet och stärker vår säkerhetskultur. Du ingår i arbetsledargruppen inom planeringen med sektionschef, chefsgeolog och arbetsledare för driftcentral. Du leder i förändring med ett värderingsstyrt ledarskap baserat på våra värderingar omsorg, mod och ansvar. Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen. Vi strävar efter ständiga förbättringar.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Garpenberg med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är dagtid förlagd ovan jord.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av tekniska lösningar, bra på att kommunicera och tar helhetsansvar. Tillitsbaserad styrning är för dig som ledare ett faktum. Du är en ödmjuk person och har förmågan att strukturera upp arbetet och ser lösningar i stället för problem.

 

Du behöver:

• Eftergymnasial teknisk utbildning

• Yrkeserfarenhet 5+ år inom gruvindustri och/eller mätning

• B-körkort

• Svenska och engelska i tal och skrift

 

Meriterande är:

• Utbildning inom mätningsteknik. Behörig gruvmätare (erfarenhet från inlämning av säkringsmaterial)

• CAD utbildning eller motsvarande

• Yrkeserfarenhet inom mätningsteknik, industriell bakgrund eller gruvindustri (tex. gruvdesign).

• Erfarenhet som ledare

• Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Sektionschef Geologi och Gruvplanering Henrik Lindvall +46 225 36960 eller henrik.lindvall@boliden.com.

Frågor om din ansökan besvaras av HR Emmie Brandt, emmie.brandt@boliden.com.

Facklig information SACO, Morvan Derrien, 070-209 05 63, Ledarna, Kent Hedin, 0225-369 50 Unionen, Jacob Wallén, 0225-362 62.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Sista ansökningsdag är 24 juli 2024

Ett första urval görs i mitten av juni och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi, därför undanber vi oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag: 24 juli. Arbetsort: Garpenberg.

Kategorier: Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från: Boliden

Alla jobb hos Boliden »

Liknande jobb: Arbetsledare gruvmätning och korttidsdesign