Lediga ingenjörsjobb


Sökord
i närheten av
NCC

Välkommen till NCC Vatten och Miljöteknik, Stockholm

Vill du vara med och utveckla VA-branschen?

Tekniska specialister process, maskin och el/automation, projektledare, projekteringsledare, inköpare/kalkyl och installationssamordnare.

 

Vi söker ett flertal kollegor till vår avdelning Vatten- och Miljöteknik i Stockholm, Halmstad, Göteborg, Malmö, Kristianstad och Östersund. NCC Vatten- och Miljöteknik är en specialistavdelning inom Infrastructure som jobbar med vatten- och avloppsreningsverk, vattentorn, pumpstationer och tryckstegringar över hela Sverige.

 

NCC är en unik aktör inom VA-branschen då vi som enda byggbolag har all kompetens från idé till driftsättning. Genom vår specialistkompetens och vår förmåga att hantera komplexa och installationstunga stora projekt ger vi våra kunder bästa förutsättningar för ett lyckat VA-projekt. Exempel på avslutade eller pågående projekt; vattentornet i Helsingborg, vattenverket i Tanum, Käppalaverket på Lidingö och avloppsreningsverk i Åre kommun. Många av projekten sker i samverkan vilket kräver ett nära samarbete med kunder och andra aktörer som medverkar i projektet.

 

Välkommen att bli en viktig del av vårt kompetenta team.

 

Rollerna hos oss:

Teknisk specialister process, maskin och el/automation, projektledare, projekteringsledare, inköpare/kalkyl och installationssamordnare. 

 

Du kommer bli en del av vår avdelning där det idag arbetar ca 25 personer fördelade inom Marknad, Produktion och Teknik.

 

Detta är ett jobb för dig som vill vara med att utveckla och förnya VA-branschen och som trivs att jobba i komplexa projekt, ofta i partnering.

 

Din profil

Kraven varierar beroende på tjänst, men önskvärt är en teknisk högskoleutbildning samt minst 3-5 års erfarenhet av projektering eller produktion, meriterande är erfarenhet av installationstunga anläggningar eller VA-branschen.

 

I teamet är du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och möta andra människor och vi värdesätter att du är strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs i ett sammanhang med en hög grad av flexibilitet där man både använder befintlig kunskap och får tänka nytt.

 

Vi rekryterar fortlöpande till olika befattningar varför vi gärna ser att du som är intresserad av att arbeta hos oss skickar in din ansökan och anger vilka arbetsuppgifter du framförallt är intresserad av och när. Tillsättningen av tjänsterna kommer därefter att baseras på vårt behov tillsammans med dina erfarenheter och din kompetens.

 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ytterligare information 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering på något av våra kontor i främst Göteborg, Malmö, Halmstad, Kristianstad, Stockholm och Östersund. B-körkort erfordras då en del resande kan förekomma inom Sverige. 

 

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta;

Affärschef Per Johansson, per.johansson@ncc.se , 070-088 71 98, Specialistchef Måns Hansson, mans.hansson@ncc.se , 070-088 76 36 eller Produktionschef Åsmund Lunde, asmund.lunde@ncc.se , 079-072 81 66.

 

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2022-09-30. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

Kontaktpersoner:

Per Johansson

Affärschef

070-088 71 98

per.johansson@ncc.se

Måns Hansson

Specialistchef

070-088 76 36

mans.hansson@ncc.se

 

 

 Ansök nu

 

 


Senaste jobben från: NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb: Välkommen till NCC Vatten och Miljöteknik, Stockholm