Lediga ingenjörsjobb


Sökord
i närheten av
NCC

Platschef mark Västmanland

Är du en självgående platschef med erfarenhet av att driva olika typer av markprojekt som söker ett sammanhang med struktur och stabilitet och fokus på säker arbetsmiljö? Vill du jobba i ett team med tillgång till stödfunktioner och samtidigt själv kunna planera och styra din tid? Vi söker nu en platschef som i första hand kommer driva mindre produktionsprojekt inom Västmanland och Norra Södermanland inom vår avdelning Civil Middle. 

 

Rollen som Platschef

Här väntar ett omväxlande arbete där du som Platschef har en aktiv roll från projektets start till överlämnandet. Projekten kan vara grundläggning, vägar, mark och VA och beroende på omfattning hanterar du 2-4 samtidiga projekt. Du har det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår uppsatta mål kopplat till tid kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och personal. I din roll har du kontakt med såväl beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Till din hjälp har du ditt team bestående av engagerade och kompetenta medarbetare och du har även tillgång till stödfunktioner inom bl.a KMA, kalkyl, inköp och projektering. Du arbetar nära projektchefen som är din närmaste chef och tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för en god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projekten.

 

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom mark och ser gärna att du har erfarenhet av mängdreglerade projekt liksom en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande.

 

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga och känner dig bekväm med administrativa rutiner. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk tillsammans med driv och framåtanda.

 

Som person är du lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda våra medarbetare, kunder och dig själv. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projekt inom Västmanland och Norra Södermanland där ditt hemmakontor blir Västerås. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig. B-körkort är ett krav. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Matchar tjänsten din profil så ansök gärna idag men senast 2023-03-31. Urval sker löpande. För frågor om tjänsten når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170 eller rekryterande Projektchef Andreas Söderberg, 070-0887455.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag: Om 9 timmar. Arbetsort: Västerås.

Kategorier: Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från: NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb: Platschef mark Västmanland